Aanbieding!

IObit 6 software pakketten die uw computer op en top houdt voor 1 jaar

-85%

 39,95 incl. btw

Uitverkocht

Beschrijving

IObit 6 software pakketten die uw computer op en top houdt

Wat krijg je nadat u betaald heeft:

✔ Uw artikel wordt binnen 8 uur na betaling via de e-mail naar u opgestuurd!.
✔ Beperkingen: alle licenties dekken 3 gebruiker en al zijn/haar apparaten.
✔ Talen: Engels, Duits, Frans, Nederlands, Tsjechisch, Russisch, Oekraïens, Japans, Spaans, Braziliaans Portugees en Pools.
✔ Alle kleine updates en grote upgrades inbegrepen.
✔ Smart Defrag 7 PRO (1 jaarabonnement, 3PCs)
✔ IObit Malware Fighter 8 PRO (1 jaarabonnement, / 3 PCs)
✔ IObit Uninstaller 10 PRO (1 jaarabonnement, / 3 PCs)
✔ Driver Booster 8 PRO (1 jaarabonnement, / 3 PCs)
✔ Advanced SystemCare 14 PRO (1 jaarabonnement, / 3 PCs)
✔ IObit Software Updater 4 PRO (1 jaarabonnement, / 3 PCs)

Smart Defrag 7

Snellere PC & snellere toegang
Schijffragmentatie is de belangrijkste oorzaak van trage computers. Smart Defrag biedt een verbeterde oplossing voor snellere toegang tot gegevens en uitstekende diskprestaties dankzij een verbeterde multi-threading defrag engine en verbeterde defragsnelheid.

Snellere opstarttijd
Naarmate uw computer veroudert, moet u vaak langer wachten tijdens het opstarten van uw systeem. Smart defrag lost dit probleem voor u op en configureert de bestanden op de HDD schijf voor een snellere opstarttijd.

Optimaal gamen
U hoeft niet meer lang te wachten tijdens het laden van uw games. Smart Defrag versnelt het laden van alle spellen. U hoeft alleen maar de spellen te selecteren die u wilt defragmenteren.

IObit Malware Fighter 8 PRO

Bitdefender Anti-virus Engine
Weer meer dan 209 miljoen bedreigingen die uw computer kunnen besmetten en beschadigen.

Intelligente Bescherming
Gebruikt geavanceerde gedragsanalyse en kunstmatige intelligentie om schadelijke activiteiten te detecteren en herkent met de nieuwe Heuristiek-methode nieuwe versies van oude virussen.

Anti-ransomware Engine
Combineert de exclusieve IObit anti-ransomware engine met de wachtwoordbescherming van de Kluis om te garanderen dat al uw belangrijke bestanden beschermd veilig zijn en uw pc niet vergrendeld wordt.

IObit Uninstaller 10 PRO

Volledige Verwijdering
Detecteer en verwijder hardnekkige programma’s & bundleware met een nieuw geavanceerd algoritme om meer schijfruimte vrij te maken, schadelijke en adverterende plug-ins te verwijderen en browsernotificaties te blokkeren.

Schone Deïnstallatie
Schoon automatisch alle bestanden van een ongewenst programma op en maak alle wijzigingen die het programma heeft aangebracht tijdens de installatie ongedaan.

Wis Alle Restanten
Verwijder grondig alle restanten van programma’s die zonder IObit Uninstaller zijn verwijderd.

Driver Booster 8 PRO

4.500.000+ Driver Database
Detecteert & updatet meer zeldzame, missende en verouderde drivers met toegang tot de volledige database. De geoptimaliseerde scan engine en databasestructuur bieden de snelste en accuraatste driver herkenning.

Automatisch & Veilig Drivers Updaten
Update automatisch naar de stabielste drivers als uw systeem inactief is. Back-ups van uw huidige drivers worden automatisch aangemaakt zodat er niets mis kan gaan.

Betere Game-prestaties
Update naar de nieuwste drivers en gamecomponenten om te profiteren van sneller startende games, nieuwe gamefuncties en een soepelere game-ervaring, bij games zoals Call of Duty, GTA V en Fortnite.

Advanced SystemCare 14 PRO

Grondigere registeropschoning
Wist nutteloze en ongeldige register items voor meer schijfruimte en de beste pc-prestaties, nu nog grondiger dankzij AI-modus.

300% Sneller Internet
Optimaliseert browserinstellingen om de internetverbinding drastisch te versnellen.

Veilig browsen
Verwijdert sporen van bezochte websites, verbergt uw Digitale Vingerafdruk en blokkeert ongewenste toegangspogingen om uw privacy en persoonlijke gegevens te waarborgen.

IObit Software Updater 4

Toegang tot Honderden Software Updates
Verouderde software bevat vaak beveiligingskwetsbaarheden die misbruikt worden door cybercriminelen. Met de 140% grotere software database biedt IObit Software Updater u snel alle updates voor veelgebruikte software. Deze update tool verhelpt in één klik kwetsbaarheden en geeft u de nieuwste functies van uw software.

Voorzie Uw PC van Meer Nuttige Software
Vindt u het lastig de beste software voor uw pc te vinden en twijfelt u over de veiligste en gemakkelijkste manier om software te downloaden? IObit Software Updater selecteert zorgvuldig aanbevolen en populaire software voor onder andere ideale beveiliging, entertainment en productiviteit. IObit Software Updater heeft in het bijzonder nieuwe Thuiswerk Tools toegevoegd zoals Teamviewer, Skype, Zoom en GoToMeeting die u direct kunt downloaden voor bij het thuiswerken.

Tijdige Notificaties en Veilige Installatie
The laatste versie van IObit Software Updater heeft geoptimaliseerde update-algoritmes zodat uw updates 150% sneller gaan en u nog sneller op de hoogte wordt gesteld van beschikbare updates. Bovendien garandeert IObit Software Updater veilige en schone software die aan strenge regels voldoen ten aanzien van het updateproces, gebundelde software en geïnfecteerde installers.

Systeem vereisten

Windows 10, 8, 7, Vista

⁉ Heb je problemen met deze sleutels, dan kunt u hier een contact met ons opnemen.

Om u nog sneller van dienst te zijn, kunt u via de WhatsApp met het volgende nummer
www-icon-plazagadget.nl WhatsApp 0642452360 (ma-zo 8:00 – 18:00) contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plaza Gadget0
There are no products in the cart!
Doorgaan met winkelen
0