Aanbieding!

EASEUS Partition Master 15 Professional levenslang

-51%

Oorspronkelijke prijs was: € 59,49.Huidige prijs is: € 28,95. incl. btw

6 op voorraad

Beschrijving

EASEUS Partition Master 15 Professional levenslang beschrijving:

EaseUS Partition Master Professional is een alles-in-één partitie beheersoftware die voornamelijk is ontworpen voor bedrijven, IT-beheerders, technici, adviseurs en serviceproviders om de ruimte op de harde schijf met hoge efficiëntie te herverdelen en alle pc’s, laptops en servers met perfecte prestaties te laten werken.

Wat krijg je nadat u betaald heeft:

✔ Betreft een originele unieke nieuwe sleutel 🔑.
✔ Officiële download link.
✔ Deze versie is alleen voor Windows gebruikers.
✔ Geen illegale activatie, crack activator oid.
✔ Geen volume sleutel, limiet sleutel, msdn sleutel, abonnement.
✔ Ga voor kwaliteit!

LET OP: Dit is versie 15.8
Dit is een levenslang gebruik en updates tot versie 16.0. Wanneer versie 16.0 wordt vrijgegeven, is een nieuwe licentie nodig, maar uw oude versie kunt u altijd voor levenslang gebruiken.

Wat is er nieuw:

Intelligente aanpassing van de partitie.
Nieuwe handleiding voor schijfbediening.
Verbeterde toewijzing van vrije ruimte.

De beste Partition Manager-software ooit

EaseUS Partition Master Professional verwerkt alle partitie taken efficiënt zonder gegevensverlies. Slechts een paar klikken om uw harde schijf, SSD, USB, flashdrive, SD-kaart, geheugenkaart en meer opslagapparaat opnieuw te partitioneren onder Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP en Windows Server 2016, 2012, 2008, 2003.

Partitie maken/vergroten/verkleinen/verplaatsen

Reorganiseer partities op pc’s of servers om problemen met de lage schijf op te lossen en volledig gebruik te maken van de capaciteit van de harde schijf. Houd ook eerst de gegevensbeveiliging.

Partitie uitbreiden

Breid partities uit, speciaal systeem partitie op C-schijf naar een groter formaat om problemen met een lage schijf op te lossen en uw pc’s, laptops en servers te versnellen zonder opnieuw op te starten.

Partitie formatteren/verwijderen/wissen

Zorgvuldig verwijderen van partities, formatteren van partities of alle gevoelige gegevens op partities wissen om schijfruimte met hoge efficiëntie opnieuw toe te wijzen.

Partitie samenvoegen/splitsen

Voeg partities samen tot een grote partitie of verdeel de partitie in meerdere partities zonder gegevensverlies voor een betere oplossing voor gegevensopslag.

Toolkit voor het klonen van schijven of partities

Verander je systeemschijf van HDD naar SSD? Gegevens en systeem overzetten van SSD naar nieuwe SSD? Een exacte kopie maken van een partitie of volledige schijf naar een andere? De tool voor het klonen van schijven of partities in EaseUS Partition Master Professional biedt een effectieve manier om eenvoudig HDD naar SSD te klonen, SSD naar een andere te klonen of harde schijf naar HDD / SSD te klonen, zonder het systeem en configuraties opnieuw te installeren voor upgrade van de harde schijf en gegevensbescherming.

EaseUS Migreer OS naar SSD of HDD

EaseUS Partition Master Professional helpt gebruikers bij het eenvoudig migreren van OS naar SSD of HDD zonder het Windows-systeem en de configuraties opnieuw te installeren om het Windows-systeem te beschermen tegen mogelijke risico’s. Zet het besturingssysteem over van de harde schijf naar de SSD of van de SSD naar de harde schijf om uw systeemschijf te upgraden, laat veel meer schijfruimte over voor de installatie van een nieuw systeem en versnel het Windows-systeem.

Full-range harddisk partitionerings software

EaseUS Partition Master Professional combineert schijf partitie tool, schijf- of partitie-kopieer hulpprogramma met wizard voor snelle partitie herstel om opslagruimte op harde schijf, externe harde schijf, SSD, USB, SD-kaart, geheugenkaart en andere verwijderbare apparaten te beheren voor grote stabiliteit, flexibiliteit en efficiëntie.

Partitie herstel

Herstel snel partities die onverwacht worden verwijderd op de niet-toegewezen ruimte, zelfs wanneer het Windows-systeem niet opstart.

Conversie van schijf of partitie

Converteer eenvoudig de primaire partitie naar logische, logische naar primaire, MBR-schijf inclusief MBR-systeemschijf naar GPT-schijf, GPT-schijf ook inclusief GPT-systeemschijf naar MBR-schijf, dynamische schijf naar basis en zelfs FAT-bestandssysteem naar NTFS zonder gegevensverlies.

Herstel RAID-5-volume

Herstel het RAID-5-volume snel om alle gegevens veilig en toegankelijk te houden voor betere Windows-pc- of serverprestaties.

SSD 4K-uitlijning

Zorg ervoor dat alle partities op SSD correct zijn uitgelijnd om perfecte SSD-prestaties te krijgen en uw pc of server te versnellen.

Opruimen en optimaliseren

Ruim ongewenste bestanden en grote bestanden op die veel schijfruimte hebben ingenomen en optimaliseer de systeemschijf om pc / server sneller te laten werken.

Ondersteuning Command Line

Beheer uw schijven of partities rechtstreeks via invoeropdrachten. Stel gewoon opdrachtregels in om uw harde schijf te partitioneren.

WinPE opstartbare schijf

Opstartbare WinPE-schijf om het Windows-systeem te redden en snel opnieuw op te starten wanneer het systeem uitvalt.

Ondersteuning voor Windows-opslagruimten

EaseUS schijfbeheersoftware voor Windows beheert eenvoudig virtuele schijven die zijn gemaakt op basis van vrije ruimte in een opslagpool.

• Uw artikel wordt binnen 24 uur of minder geleverd via de email.
• In enkele gevallen kan de verzending vertraging oplopen, Max. 24-48 uur.

3 beoordelingen voor EASEUS Partition Master 15 Professional levenslang

 1. 5 van 5

  Themannind (geverifieerde eigenaar)

  Interessante prijs, eenvoudige en duidelijke procedure.

  • PlazaGadGetAdmin

   Beste Themannind,
   Bedankt voor jouw reactie veel plezier ermee;)

   Vriendelijke groetjes,
   Plaza Gadget

 2. 5 van 5

  Keren J. (geverifieerde eigenaar)

  Binnen een paar uur ontving ik de email. Deze versie van professional heeft mijn eindelijk geholpen met mijn kloon problemen, mooie prijs als je startende ondernemen ben met weinig geld, en dan nog goedkoop aan deze software komen helemaal geweldig. Groet, Keren J.

  • PlazaGadGetAdmin

   Beste Keren J.,
   Bedankt voor jouw leuke reactie, goed om te horen dat je jouw kloon probleem hebt opgelost, veel kloon plezier ermee;)

   Vriendelijke groet,
   Plaza Gadget

 3. 5 van 5

  Jelmar H (geverifieerde eigenaar)

  Super handige tool als je jouw schijf opnieuw wil indelen en of klonen, snel geleverd en mooie prijs verhouding.

  • PlazaGadGetAdmin

   Beste Jelmar,
   Bedankt voor jouw reactie, wij wensen jou er veel plezier mee;)

   Vriendelijke groet,
   Plaza Gadget

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

easeus-partition-master-plazagadget.nl_
EASEUS Partition Master 15 Professional levenslang
Oorspronkelijke prijs was: € 59,49.Huidige prijs is: € 28,95. incl. btw
Plaza Gadget0
There are no products in the cart!
Doorgaan met winkelen
0