Aanbieding!

Adobe Photoshop 2021 Windows/Mac levenslange licentie

-50%

Oorspronkelijke prijs was: € 99,00.Huidige prijs is: € 49,50. incl. btw

Uitverkocht

Beschrijving

Adobe Photoshop 2021 Windows/Mac levenslange licentie.

Het is nu makkelijker dan ooit om je foto’s er fantastisch te laten uitzien en ze te veranderen in creatieve aandenkens die je voor altijd blijft koesteren:

Product beschrijving

✔ Speciaal voor jou worden automatisch gegenereerde creaties gemaakt en op je beginscherm gezet, een fantastische plaats waar je nieuwe fototrucs en -technieken kunt ontdekken.
✔ Je kunt moeiteloos creëren, bewerken en ordenen met automatisch foto’s inkleuren, onderwerpen selecteren met één klik, huidtinten verzachten en nog veel meer.
✔ Wanneer je eraan toe bent om je vaardigheden te vergroten, word je door 55 stapsgewijze bewerkingsopties met instructies geholpen.
✔ De AI-technologie van Adobe Sensei* bevat krachtige, geautomatiseerde opties waarmee je meteen aan de slag kunt en er is altijd ruimte om een persoonlijk tintje toe te voegen.
met het verwijderen van ongewenste objecten, het met penseel aanbrengen van leuke patronen, het vervangen van achtergronden en nog meer om precies het uiterlijk te krijgen dat je wilt.
✔ Deel je herinneringen op leuke manieren. Maak memes en collages voor social media, of bestel fotoafdrukken, wanddecoraties, woondecoraties, bekers, telefoonaccessoires en meer, rechtstreeks vanuit Adobe Photoshop Elements.
✔ Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

WAT KRIJGT U WANNEER U BETAALD HEEFT

✔ ALS U GEEN MAC OS X HEBT, KOOP DIT ARTIKEL NIET!
✔ De Licentiesleutel wordt binnen 24 uur na betaling geleverd via e-mail.
✔ Dit item is een authentiek product licentie.
✔ Digitaal product. Er wordt geen cd of dvd verzonden.
✔ Geschikt voor Windows of Mac.
✔ Volledige versie.
✔ Eenmalige aanschaf.
✔ Download rechtstreeks bij Adobe.
✔ Beschikbaar in het Engels.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plaza Gadget0
There are no products in the cart!
Doorgaan met winkelen
0