Verzendbeleid

Dit verzendbeleid geldt alleen voor onze hardware gadgets. Ons doel is om u de beste verzendopties te bieden, ongeacht waar u in Nederland woont. Elke dag leveren we aan honderden klanten in Nederland/Europa en zorgen we ervoor dat we de allerhoogste mate van responsiviteit voor u bieden tijden.

• Op onze website wordt duidelijk aangegeven bij het product hoe lang de bezorging duurt, bij sommige producten, als u voor 16:00 uur besteld is het meestal de andere dag geleverd, mits Post.nl vertraging op loopt, waar wij van Plaza Gadget helaas geen invloed op hebben!

Overige Europese landen zijn onze verzendkosten met track en tracé € 13.00 euro per pakket.

• Verwerkingstijd: Orderverificatie, maatwerk, kwaliteitscontrole en verpakking. Alle bestellingen worden verzonden naar de fabrikant voor verzending binnen 24 uur nadat de bestelling is geplaatst. De fabrikant en Post.nl de bestellingen verwerken, wat nog eens 1 dagen duurt.

• Levertijd van andere producten: Dit verwijst naar de tijd die het kost om items te verzenden vanuit ons magazijn in België/Duitsland/Frankrijk/Spanje/Polen/Tsjechië naar de bestemming. Internationale levering meestal duurt ongeveer 7 en 10 dagen. Europese bestellingen worden verzonden via Post.nl, Na het verwerken en verlaten van het magazijn, artikelen hebben meestal tussen de 7 en 10 werkdagen dagen nodig om bij hun te komen bestemming, maar kan van tijd tot tijd langer duren.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
Plaza Gadget0
There are no products in the cart!
Doorgaan met winkelen
0