Plaza Gadget Beloningsprogramma

[gr-campaign id=”bmzQ” type=”referral”]

Bij vele acties in onze webshop kan je punten verdienen. Uiteraard bij het doen van een aankoop via de webshop ontvang je punten (hoeveelheid afhankelijk van het aankoopbedrag) maar ook voor het schrijven van reviews, uitnodigen van vrienden en delen via Facebook. Hieronder alle acties en bijbehorende beloning op rij:

 • Bij elke aankoop via de webshop krijg u 150 punten voor elke €10 die je uitgeeft!
 • Maak een account = 100 welkom punten
 • Product review schrijven = 150 punten
 • Vriend uitnodigen = 10% korting op eerste aankoop vanaf € 10 Euro
 • Link delen op Facebook, Twitter = 75 punten

Punten Systeem:

 • Wissel 2% korting bon in voor 200 punten
 • Wissel 5% korting bon in voor 500 punten
 • Wissel 10% korting bon in voor 1000 punten
 • Wissel 15% korting bon in voor 1500 punten
 • Wissel 20% korting bon in voor 2000 punten
 
WAARDE VAN PUNTEN 
Elke 200 punten is 2% korting. Je kan spaarpunten inwisselen bij een volgende bestelling en daarmee korting ontvangen op de volgende bestelling. Stel je hebt 1000 punten gespaard, dan krijg je op een volgende bestelling 10% korting.
 
PUNTEN GEBRUIKEN
 
Als je 200 punten (of meer) hebt gespaard, dan kan je deze gebruiken bij een volgende bestelling. Heb je nog geen 200 punten, dan kan je de punten nog niet gebruiken!. Heb je wel 200 punten of meer, dan kan je deze tijdens het afrekenen gebruiken door aan te geven hoeveel punten je wenst in te wisselen tijdens het bestellen. Je kan maximaal 20% korting (2000 punten) van het orderbedrag betalen met punten. Wil je bijvoorbeeld iets bestellen met een totale waarde van 100 euro, dan kun je maximaal 20% aan punten inwisselen (=2000 punten). De korting wordt direct van het totaalbedrag afgehaald. De resterende kosten kan je gewoon met Tikkie, Paypal, creditcard, of overschrijving. Resterende punten blijven gewoon in je account staan en zijn niet in te wisselen voor geld.
 
MINIMUM EN MAXIMUM
Je hebt minimaal 200 punten nodig om deze te kunnen gebruiken bij een volgende aankoop. Als je minder dan 200 punten hebt, kun je deze (nog) niet gebruiken voor een volgende bestelling. Zorg ervoor dat je meer punten krijgt door bijvoorbeeld een review te schrijven, of door meer te kopen via onze webshop. Het maximum aantal punten is 2000. Je kan dus niet meer dan 2000 punten in je account hebben. Per bestelling mag je maximaal 20% korting van het bedrag betalen met spaarpunten.
 
BEHEER JE SPAARPUNTEN
Je hebt de mogelijkheid om je punten in te zien en te beheren in je account. Vanaf je account heb je de mogelijkheid om het aantal punten te zien die je hebt gespaard, het aantal dat je nog nodig hebt om de punten te gebruiken en het maximale te behalen punten (2000)
Ook kun je zien waar je punten voor kan krijgen en waarmee je de behaalde punten hebt gehaald. Spaarpunten zijn maximaal 180 dagen geldig na het verkrijgen ervan, je kan in je account ook zien hoelang je punten nog geldig zijn. Bij de instellingen kun je aangeven welke e-mail notificaties je wenst te ontvangen. Het is mogelijk om per wijziging van het aantal punten een e-mail te krijgen en 7 dagen voor het vervallen van je punten een e-mail te krijgen.
 
VERVALLEN
Spaarpunten hebben een geldigheid van 180 dagen na ontvangst van de punten. Als je meer punten hebt met verschillende datums, dan vervallen de punten die je het eerst gekregen hebt ook het eerst.
 
Overige informatie:
 • Punten kunnen alleen worden gebruikt als een tegoed bij een aankoop in onze webshop. Omwisselen voor geld is niet mogelijk!
 • Je kan je inschrijven om een e-mail te ontvangen elke keer dat je saldo van je spaarpunten veranderd (nieuwe ontvangen punten, verlopen punten en verbruikte punten) dit kan je terug vinden bij ‘spaarpunten‘ als je bent ingelogd.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
Plaza Gadget0
There are no products in the cart!
Doorgaan met winkelen
0